Akademi

Steinkjer Cageball skal frem i tid ha flere forskjellige utviklingstilbud og konsepter for fotballspillere som ønsker å forbedre sine ferdigheter. Gjelder både individuelt, som gruppe eller som lag.

Våre utviklingstilbud

PT (Personlig trening) - fra 8 år

Personlig trening for to spillere. Dette innebærer at du og en annen spiller kan trene sammen under veiledning av en av våre personlige trener. Det kan gjøre den personlige treningen mer motiverende. Vi trener her i en gruppe av 4 spillere, hvor 2 og 2 jobber sammen.

Her kjøper man en pakke på 6 eller 10 treninger. Inkludert i pakkene:

  • Lett bespisning før/etter trening
  • Akademi spillertrøye, shorts og sokker
  • Drikkeflaske
  • Topp treningsforhold året rundt med innendørs kunstgressbane
  • 60 min intensiv treningsøkt

Priser:
6 treninger 2.900,-
10 treninger 3.900,-

Kommende arrangementer

Det er dessverre ikke noen kommende arrangementer akkurat nå. Kom igjen og se senere!

TRENER - Granit Buzuku, 27 år

Startet sin fotballkarriere i GIF Sundsvall, ungdomslag. Som 16-åring skrev Granit sin første kontrakt og ble flyttet opp til A-laget som spilte på høyeste nivå i Sverige, Allsvenskan. Granit spilte sin første landskamp i aldersbestemteklasser for Sverige når han var 17 år. Prøvespill i Italia var avtalt, men en korsbåndsoperasjon satte en stopper for både det, og spill for det Albanske U21-landslaget.

Granit tilhørte GIF Sundsvalls A-lag i 7 år. Senere spilte han for IFK Timrå, Levanger fotballklubb og nå i dag Steinkjer fotballklubb. Granit startet med personlig trening for noen år siden i Sundsvall der fokuset var å spesielt forbedre teknikk og første touchen, men også kondisjon.

Lurer du på noe?

Om du sitter med noen spørsmål du ikke finner svar på er det bare å kontakte oss!