Bursdagsfeiringer

Bursdagsfeiring hos oss er et morsomt og fartsfullt alternativ til en vanlig bursdag. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i fokus. (Booking av barnebursdager starter mandag 30.november)

Vi anbefaler 8-16 barn på en bursdag.

Vi arrangerer bursdager hver dag. Bursdag har en varighet på ca. 2 timer som inkluderer leie av bane i 45 minutter. Det er mulig å doble spilletiden, da varer bursdagen ca. 2 timer og 30 minutter. Mat og drikke serveres i eget bursdagsrom. Dette er et perfekt bursdagsarrangement for både barn og voksne. Baller og vester er klart i bursdagsrommet når dere kommer.

Hva er inkludert?

Dere disponerer banen fritt i 45 eller 90 minutter og ordner selv med laginndeling og dømming av kamper. Er dere over 12 stk. kan det lønne seg å dele i flere lag og spille deres egen minicup med kamper på 3 minutter slik at alle får masse spilletid. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan dere vil arrangere spillet, men det enkle er ofte det beste.

Priser for bursdag
Hva som inkluderesPris
45 min + bursdagsrom1590,-
90 min + bursdagsrom1990,-

Servering

Pizza og drikke bestilles via oss. Pizza leveres fra Lille Orion til avtalt tidspunkt. Kake kan være medbrakt men om dere ønsker kaker, ta kontakt for ønsker, pris og bestilling. Bursdagsrommet står ferdig dekket med papptallerkener, kopper og servietter. Leie av rom inkluderer rydding.

Oversikt over hva som kan bestilles til servering
Servering avPrisBeskrivelse
Pizza fra Lille Orionkr 199,-(En pizza metter ca. 3-4 personer)
Brus boks 0,33lkr 20,-(Cola / Cola Zero)
Juice 0,5lkr 25,-
Vann 0,5lkr 20,-

Bestill cageball-bursdag nå!

Forespørsel vedrørende bursdagsfeiring gjøres ved å ringe 95 30 63 01 eller send oss en e-post på [email protected]. (Booking av barnebursdager starter mandag 30.november)

Avbestilling av Cageball-bursdag

Avbestilling av Cageball-bursdag meldes på telefon 95 30 63 01 senest 7 dager før arrangementet starter. Avbestiller man 2-7 dager i forveien betaler man 50% av ordinært beløp. Avbestiller man mindre enn 24 timer før, må man betale hele beløpet.