Hva er cageball?

Cageball gir gleden av fotball en ny dimensjon. Her blir alle involvert og man er hele tiden en del av spillet. Dette gir stor glede og god trening for alle spillerne. Man slipper å forholde seg til kjedelige dødballer, innkast og langpasninger uten mål og mening. Her får man mange mål og mye å juble for.

6-20 spillere
(Lag på 3stk+)

Cageball er helt vanlig fotball som spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Dette gjør at ballen er i spill hele tiden. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 22 meter lang, 16 meter bred, 4 meter takhøyde og dekket består av den nyeste typen kunstgress, uten gummi eller sand. Her blir det garantert action, svette, moro og mye latter!

Klar for å spille?

Steinkjer Cageball har to baner og tilbyr enkelt og dobbelttimer. Vi har også faste avtaler for dere som planlegger å spille ofte. Book en bane før noen andre gjør det!

Hvor kommer cageball fra?

Cageball ble første gang spilt 19. oktober 2002 i Gelsenkirchen i Tyskland. Schalke 04 var klubben som startet det hele, med trener Jörg Berger som pådriver. Reglene er skapt av Bundesligatrener Jörg Berger, daværende trener for Schalke 04. Han ville holde regelverket så enkelt og kort som mulig, for å sikre et spennende og raskt spill. Cageball er svært populært i Trondheim og Oslo og vi gleder oss til å huse alle som vil oppleve fotball på sitt beste fritt for regn og ruskevær.

Har du spørsmål?

Om du har noe spørsmål eller lurer på noe er det bare å kontakte oss!